Otilia Cotruța nominalizată în funcția de Directoare Executivă REALITATEA

11.10.2021
 

www.realitatea.md
www.rlive.md
www.bani.md
   [ro] Comunicat de presă

Grupul de presă Realitatea, cu deosebita plăcere, anunță despre nominalizarea dnei Otilia Cotruța în funcția de Directoare Executivă REALITATEA.

Bazându-ne pe experiența și abnegația cu care s-a dedicat domeniului mass media și de PR, ne bucurăm să-i încredințăm Otiliei Cotruța portofoliul de responsabilitate care va ține de consolidarea parteneriatelor, proiectelor de dezvoltare, marketing, PR și vânzări.

Pe parcursul a 7 ani, în calitatea sa de redactoră-șefă a platformei bani.md, Otilia Cotruța a dat dovadă de o înțelegere perfectă a valorilor mass media, independenței și a deontologiei jurnalistice.

Otilia Cotruța va face parte din echipa managementului de business al grupului, fiind susținută de managementul de conținut reprezentat de Petru Cosoi, redactor-șef online, și Irina Luca, redactoră-șefă RLIVE TV, precum și de întreaga echipă.

Exprimăm convingerea că experiența, energia și capacitatea de lucru deosebită ale Otiliei Cotruța cu siguranță va contribui la un nou nivel de dezvoltare ale platformelor realitatea.md, bani.md, rlive.md, și a televiziunii RLIVE TV.

Această decizie vine în contextul saltului de consolidare și dezvoltare a grupului Realitatea pe parcursul anului 2021, realizat prin lansarea primei televiziuni de transmisiuni în direct RLIVE TV și relansării tehnice, de redesign și de conținut ale platformelor realitatea.md, bani.md și rlive.md.

Îi urăm mult succes Otiliei Cotruța în acest pas responsabil în cariera sa.

Vă mulțumim că ne citiți și ne apreciați, ceea ce ne determină să fim și mai buni în fiecare zi.Realitatea este un grup de media electronică, lansat în 2014, format din: prima televiziune de transmisiuni în direct - RLIVE TV, platformele de știri - realitatea.md, bani.md și platforma de transmisiuni live - Rlive.md.

Platformele de știri realitatea.md, bani.md și rlive.md cumulează peste 1.000.000 vizitatori unici pe lună și peste 4.000.000 accesări pe lună, având peste 200.000 abonați pe social media (Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, Twitter, TikTok și Ok).

RLIVE TV este prima televiziune de transmisiuni în direct ale evenimentelor publice și comerciale. RLIVE TV este distribuită la nivel național, prin intermediul celor mai mari rețele de cablu și IPTV, acumulând peste 80% din acoperirea pe țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuită online de 11 portaluri de știri, acumulând peste 4 milioane de accesări pe lună.

Pentru anul 2022, grupul de presă Realitatea se va concentra pe dezvoltarea și extinderea grilei RLIVE TV, va lansa un portal de știri în limba rusă și un portal de lifestyle, precum și versiunea de limbă engleză a platformei realitatea.md.

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.