Oportunitate de instruire pentru declarații vamali

Centrul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” va desfășura, în perioada 27.09.2021- 01.11.2021, cursul de instruire cu genericul: „Cursul de instruire primară a declarantului vamal”.

Instruirea are durata de 150 de ore și se va desfășura online, pe platforma ZOOM, care urmează să fie instalată de fiecare participant la accesarea acestui link.

De asemenea, participarea la curs necesită înregistrare prealabilă, prin completarea formularului de participare.

Cursul este contra cost. Prețul de Participate constituie suma de 3600 lei per persoană (fără TVA). La sfârșitul instruirii, participanților li se vor înmâna Certificate de participare.

Informații adiționale pe partea cursului de instruire pot fi obținute prim apelarea Centrului de Instruire și dezvoltare profesională la unul din cele două numere de telefon: (022) 822-032, 068669942.

_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.