OMUL ANULUI 2019. Fii la curent cu numele învingătorilor de la această ediție

                                                                                                  

Astăzi, revista VIP magazin, desemnează Oamenii Anului 2019.  Lansat acum șapte ani, proiectul OMUL ANULUI premiază cele mai notorii personalități din afaceri, politică, management, cultură, societate, mass-media și show biz. De această data, și moldoveni de succes din afara țării.

Gala Omul Anului va avea loc la Palatul Republicii, unde sunt invitate 300 de personalități și prieteni ai publicației. Între aceștia, maeștrii Nicolae Botgros și Eugen Doga, politicienii Igor Dodon și Maia Sandu, Alexei Repede, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni, Primarul de Chișinău Ion Ceban și, în premieră la Omul Anului, primarul de Iași Mihai Chirica.

OMUL ANULUI 2019 își propune să vorbească și de această dată, despre oameni valoroși, integri și profesioniști. Cine sunt ei, s-a stabilit în urma unui voting online, dar și cu implicarea unui grup de experți din diverse arii de activitate. În seara de azi vor fi dezvăluite numele învingătorilor și va fi lansată ediția specială cu istoriile de succes ale celor 100 de Oameni ai Anului 2019.

Precizăm că revista VIP magazin este un nume relevant pe piața media, având în spate 16 ani de activitate. Proiectul OMUL ANULUI a ajuns la a șaptea ediție.


VIP Magazin

---------
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.