Oleg Reabciuk va evolua pentru campioana Greciei

Fundașul naționalei Moldovei, Oleg Reabciuk, a semnat pentru patru ani și jumătate cu multipla campioană a Greciei, Olympiakos Pireu. Potrivit presei elene, transferul său la Olympiakos valorează 2 milioane de euro, transmite IPN.

Reabciuk are 22 de ani și vine după un an foarte bun în tricoul lui Pacos de Ferreira, unde a reușit două goluri superbe în campionatul Portugaliei. Jucătorul născut la Ialoveni s-a remarcat și la echipa națională, unde a ajuns la 24 de selecții.

„Le mulțumesc celor de la Pacos pentru felul cum m-au tratat. Acum sunt bucuros pentru o nouă provocare în cariera mea. Voi face tot posibilul să scriu istorie alături de Olympiakos”, a scris Oleg Reabciuk pe pagina sa de Instagram.

Reabciuk ar putea evolua în luna februarie în șaisprezecimile Ligii Europa, împotriva lui PSV Eindhoven.  Are șanse să devină campion al Greciei, Olympiakos având un avans de trei puncte față de Aris. Olympiakos este cea mai titrată echipă din Grecia, cu 45 de titluri și 28 de Cupe câștigate.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.