Oleg Reabciuk, ales al doilea an consecutiv fotbalistul anului

Fundașul Oleg Reabciuk a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun fotbalist al Moldovei. În 2021 jucătorul de 23 de ani a reușit să devină campion al Greciei, cu Olympiakos, transmite IPN.

Oleg Reabciuk, originar din Ialoveni, este discipolul academiei clubului FC Porto. Are 31 de meciuri pentru Naționala Moldovei. În cariera sa, a mai jucat la formația Paços Ferreira Portugalia. La Olympiacos s-a transferat la începutul acestui an. În campionatul Greciei el a jucat 35 de meciuri. În sezonul trecut, a devenit campion al Greciei, Olympiacos.

Sheriff a câștigat cele mai multe premii: Georgios Athanasiadis (portarul anului), Cristiano da Silva Leite (fundaș), Sebastien Thill (mijlocaș) și Yuriy Vernydub (antrenor). Cel mai bun atacant a fost desemnat Vladimir Ambros de la Petrocub.

Cel mai bun arbitru a fost ales Dumitru Muntean, iar cea mai bună jucătoare a devenit pentru al doilea an consecutiv Natalia Munteanu. Cea mai titrată fotbalistă din Moldova are 28 de ani și evoluează la formația Dinamo Minsk, după ce anterior a mai activat cinci ani la Dnepr Mogilev și Neman Grodno.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.