Oleg Caminschi, fondator și ex-președinte al companiei de construcții „Сovconsgrup”...

CINE: Oleg Caminschi, fondator și ex-președinte al companiei de construcții „Сovconsgrup”, condamnat și deposedat ilegal de proprietatea de 140 mln lei
CE: Conferință de presă cu genericul: „Escrocii din procuraturi și judecătorii continuă să ne distrugă afacerile și viața”.

CÂND: marți, 21 septembrie 2021, 11:00
UNDE: str. Pușkin 22,
Casa Presei, Sala IPN, of. 446
ACCES: Doar pentru jurnaliști
legitimați (locuri limitate), +Online
TRANSMIS LIVE:
www.ipn.md, FB.com/ipn.md, YouTube,

IMPORTANT pentru jurnaliști
Din grijă pentru sănătatea celor prezenți în sala noastră de conferințe, suntem nevoiți să reducem pe perioada pandemiei numărul de locuri disponibile. Vom accepta până la 8 jurnaliști în zona cu scaune și maximum 6 jurnaliști în zona pentru cameramani și fotografi. Prioritate vor avea jurnaliștii înregistrați în prealabil, prin SMS la nr.079170184 (se va indica numele jurnalistului, numele cameramanului/fotografului după caz, denumirea organului de presă). Următorul criteriu de acces – primul venit, primul servit, până la completarea locurilor disponibile. IPN își rezervă dreptul să refuze accesul jurnaliștilor nelegitimați și a persoanelor din afara breslei jurnalistice. Purtarea măștii în sala de conferință și în coridor este obligatorie.

Jurnaliștii care vor opta să urmărească evenimentul online, pot adresa organizatorilor întrebări prin SMS, la nr. 079170184, precum și prin intermediul paginii de
Facebook a Agenției. Se va indica numele jurnalistului care adresează întrebarea și, după caz, denumirea organului de presă.

Date de contact IPN: 022930073, 069155495,
v.vasilica@info-prim.md

Disclaimer de conținut
Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru formularea genericului evenimentului, precum și pentru declarațiile făcute în cadrul evenimentului.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.