Oferta OTP Group pentru acționarii minoritari Mobiasbanca

Mobiasbanca – OTP Group S.A. informează, că prin Hotărârea CNPF nr. 44/2 din 23.09.2019, publicată în Monitorul Oficial al R. Moldova nr.296-301 din 27.09.2019, a fost aprobat Prospectul Ofertei de preluare obligatorie a acțiunilor emise de Mobiasbanca – OTP Group S.A. Oferta de preluare obligatorie este inițiată de acționarul OTP Bank Nyrt. (Ungaria), deținător al cotei de 96,67 % din totalul acțiunilor cu drept de vot al Băncii și vizează achiziționarea a 325 239 acțiuni emise de Bancă, ceea ce constituie 3,25% din numărul total acțiunilor ordinare cu drept de vot.

Prețul ofertei pentru o valoare mobiliară constituie 152,57 lei.

Oferta este valabilă pentru o perioadă de 28 de zile calendaristice: de la 02.10.2019 (data la care anunțul a fost publicat în ziarul ”Capital Market”) până la 29.10.2019.

Acționarii minoritari ai băncii care doresc să-și vândă acțiunile sale pot sa adreseze la intermediarul ofertei -   Mobiasbanca – OTP Group S.A (sediul central).

Ofertantul se obligă să procure toate acțiunile propuse spre vânzare de către acționari.

Totodată OTP Bank Nyrt s-a angajat să achite toate cheltuielile acționarilor, legate de vânzarea acțiunilor (taxa Bursei de Valori, taxa DCU, taxa CNPF, comisioanele  intermediarului).

 

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.