Ocolul Italiei în 15 zile. Recomandările unui om de afaceri italian

Statul italian este foarte atent în ceea ce privește administrarea patrimoniului cultural al țării. În ultima perioadă, s-au restaurat mai multe situri arheologice, cum ar fi Pompei, și au fost micșorate prețurile biletelor pentru vizitatori, străinii bucurându-se de facilități, a povestit Piero Leone, om de afaceri italian, în cadrul unui interviu pentru IPN.

Rugat să facă un itinerar virtual pentru cei care vor să viziteze Italia, Piero Leone a spus: „Primul loc e Napoli, pentru că este foarte asemănător cu Moldova. Apoi, Roma, orașul etern, cu zeci de mii de atracții turistice care pot fi vizitate: Colosseumul, (havuzul) Fontana di Trevi, Piața Navona, (biserica) Trinità dei Monti, (complexul) Foro Italico, (Băile lui) Caracalla. Apoi, trebuie neapărat să mergeți în Toscana, mai ales în Florența, Pisa, Siena. La fel, insulele de coastă – Capri, Ischia, Elba. La nord, avem zona montană, cu pârtii de schi și tradiții culinare. Ați avea nevoie de 15 zile, nu mai puțin, dar cu o persoană pregătită în calitate de ghid”.

Inginer de profesie și în trecut constructor de ambarcațiuni maritime, Piero Leone este un comerciant interesat de produsele agricole din Moldova. Vedeți interviul cu Piero Leone aici.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.