O zi student la Facultatea de Farmacie a USMF „Nicolae Testemițanu”

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la evenimentul „O zi – student la Facultatea de Farmacie”. Activitatea va avea loc sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 9:30, în Blocul didactic nr. 2 (str. Mălina Mică, 66).

Cu acest prilej, instituția a pregătit un program amplu de activități: vizite de informare la catedrele facultății, la Centrul Farmaceutic Universitar „Vasile Procopişin”, excursii prin aule și sălile de studii, cămine și Complexul Sportiv Universitar. Totodată, tinerii vor avea ocazia să participe la lecții teoretice și să simuleze lucrări practice în laboratoarele științifice.

Pe parcursul vizitei, viitorii absolvenți de licee și colegii, elevi din clasele a IX-XI, precum și toți doritorii vor avea oportunitatea de a participa la o întâlnire cu decanul și prodecanul Facultății de Farmacie, cadre didactice și actuali studenți și vor afla mai multe informații despre programul de studii Farmacie și USMF „Nicolae Testemiţanu”, condițiile de admitere, cazare, viața de student ș.a.

Cei care doresc să participe la eveniment este necesar să completeze formularul: https://forms.gle/qFu14h4phX5gENyF8.

Mai multe detalii găsiți în Programul evenimentului.


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.