O nouă provocare pentru hocheiştii de la Platina

Echipa de hochei pe gheaţă Platina Chişinău va participa la turneul internaţional „Cupa Euroasiatică”, care va avea loc în oraşul Orenburg din Rusia, în perioada 2-7 aprilie. Competiţia va reuni la start 6 formaţii de tineret din Rusia şi Moldova, transmite IPN.

„Scopul nostru este popularizarea hocheiului în Moldova şi atragerea tineretului în practicarea acestui sport. Ne bucurăm că tricolorul ţării noastre este văzut în tot mai multe patinoare din lume”, a declarat preşedintele HC Platina, Sergiu Ceban, la o conferinţă de presă.

Datorită sprijinului financiar al unor sponsori din Rusia, Platina are un autocar nou. „Acum vom avea posibilitatea să mai economisim bani şi să investim în procurarea inventarului şi echipamentului”, a mai spus Ceban.

Clubul de hochei pe gheaţă Platina este cel mai titrat din Moldova. În 2011, echipa a devenit campioana Ligii Naţionale a României pentru juniori cu vârsta până 18 ani. Un an mai târziu Platina a participat în campionatul României printre seniori, însă a fost exclusă pentru încălcarea regulamentului. Tot în 2012, Platina s-a înscris în Liga Tineretului din Rusia.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.