O nouă provocare pentru elevi în educaţie non – formală

AIESEC Chişinău
Presedinte de Proiect

Anastasia Pociumban

Tel:  068484768

Email: anastasia.pociumban@aiesec.net

                                                                                                                                                                  Web: www.chisinau.aiesec.md


O nouă provocare pentru elevi în educaţie non – formală

„UpGreat”-get out of the box, find a better you - este un proiect educaţional organizat de AIESEC Chişinău pentru liceeni. Prin intermediul acestuia elevii vor avea posibilitatea să participe la un  set de training – uri bazate pe educaţie non-formală şi dezvoltare durabilă, realizat de formatori specializaţi. Scopul proiectului este de a oferi pe lîngă teorie şi cunoştinţe practice. Partea practică a proiectului constă în livrarea de către participanţi a unui training pentru elevii claselor a 9-a.

Startul procesului de aplicare a fost dat în ziua de 25 octombrie şi va dura până la 11 noiembrie. În urma unei selecţii, 90 de partcipanţi vor avea posibilitatea de a se implica activ în acest proiect. Sesiunile se vor desfăşura timp de 5 săptămâni. Elevii claselor a 10-a – a 12-a constituie grupul nostru ţintă. Este o oportunitate care îi va ajuta pe aceşti tineri să depăşească barierile de comunicare, cele socio-emoţionale şi să dezvolte capacităţi de lider. Traininguri-le vor fi desfăşurate la Casa Cunoştinţelor.

Prin acest proiect se vor stabili noi relaţii de colaborare între liceele din Chişinău.

La 14 noiembrie va avea loc deschiderea oficială a proiectului. Pentru înscrierea în proiect, elevii trebuie să completeze şi să exepedieze un formular special pe care îl pot găsi pe pagina www. chisinau.aiesec.md.


AIESEC
este Liderul Global în Dezvoltarea Tinerilor Lideri, cea mai mare organizaţie de tineri din lume. Ea a fost fondată în 1948, iar la moment este prezentă în peste 100 de ţări, inclusiv şi Republica Moldova. Organizaţia are drept scop valorificarea potenţialului uman pentru a produce un impact pozitiv în societate, prin oferirea oportunităţilor de dezvoltare personală şi profesională

Detalii despre aplicare şi mai multe  informaţii  găsiţi pe pagina oficială a organizaţiei AIESEC Chişinău: chisinau.aiesec.md

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

Coordonator de proiect Anastasia Pociumban:

anastasia.pociumban@aiesec.net/ tel: (+373) 69484768

Responsabil de relaţii cu publicul Veronica Ţurcanu:

 veronica.tsurcanu@aiesec.net/  tel: (+373)  069067538

 

 

 

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.