O nouă istorie este scrisă, întrucât Evanghelia este răspândită prin intermediul ceremoniei de absolvire a celor 100.000 de persoane, care a avut loc cu succes in Shincheonji

 

 

Shincheonji Church of Jesus Graduates 100,000 People

Biserica lui Iisus Shincheonji unde au absolvit 100.000 de persoane

Un eveniment fără precedent care a avut loc in lume- Creșterea numarului de membri cu 100.000 într-un  singur an.

Născut din nou ca membru al unei congregatii, intr-o  perioada de 6 luni, cu ajutorul studiului Bibliei, absolventii ajungand  la nivelul de cunoaștinte al unui pastor.

„Progresia geometrică, nu s-a realizat prin puterea omului, ci prin puterea  lui Dumnezeu”
 

100.000 de persoane au fost evanghelizate și au absolvit un  curs de studiu al Bibliei,  toate acestea  întâmplandu-se în decurs de  numai 10 luni. Aceasta nu s-a realizat cu  puterea omului, ci este puterea lui Dumnezeu. Acest lucru este posibil numai pentru că Dumnezeu este împreună cu ei.
 

Shincheonji, Biserica lui Iisus, templul Cortului Mărturii (Președintele Man-Hee Lee, Shincheonji, Biserica lui Isus de mai jos) a găzduit cu succes „Ceremonia de absolvire a 100.000” în data de 10 Noiembrie, unde 100.000 de persoane au fost înregistrate oficial ca membri ai congregatiei și astfel s-a scris o nouă istorie în răspândirea Evangheliei.

Numărul total al absolvenților din această zi a fost mai exact  de 103.764. În special, rata de evanghelizare a acestor absolvenți a fost confirmată ca fiind de 142%, ceea ce indică faptul ca progresia geometrică a Shincheonji, Biserica lui Isus este la seminificativa.

SCJ a găzduit în această zi ceremonia de absolvire a Centrului  Misiunii Creștine Sion, Clasa 110. Ceremonia de absolvire a avut loc simultan în diferite părți ale lumii, datorită restricțiilor de spațiu. La ceremonia de absolvire au participat și alte orase metropolitane din Coreea, centrul de instruire din Busan,Tribul lui  Andrei, templul Gwangju  din Tribul lui Petru, precum și in  alte trei orașe interne, dar  și in alte 112 țări din întreaga lume, inclusiv SUA, Europa, Asia, Africa și Oceania.

Ceremonia de absolvire reprezintă înregistrarea oficială ca noi membri ai bisericii  Shincheonji, Biserica lui Iisus, după ce au terminat 6 luni de studii biblice la Centru Misiunii Crestine Sion, care este o instituție gratuită de învățământ biblic condusă de Shincheonji, Biserica lui Isus.

Domnul Man-Hee Lee, președintele Shincheonji, Biserica lui Isus, a subliniat în cadrul ceremoniei de absolvire că „În Cartea Apocalipsei, sunt consemnate secretele împărăției cerurilor pe care Dumnezeu trebuie să le împlinească. Se spune că scriptura nu poate fi încălcata / desfiintata. Apocalipsa, care a fost înregistrată acum 2.000 de ani, trebuie să se împlinească în întregime așa cum este scris. “

El a mai spus că „Cartea Apocalipsei trebuie să se implineasca ca realitate fizică. Scopul lui Dumnezeu este de a crea Împărăția lui Dumnezeu prin recoltarea fructelor coapte rezultate din sămânța care a fost semănată acum 2.000 de ani. Dumnezeu creează noua  Sa împărăție și oameni noi, cu acei oameni care se nasc astăzi prin samința lui Dumnezeu. "

Președintele Lee a continuat să spună „Lumea care este creată în timpul Apocalipsei este lumea Shincheonji. Există un cer nou și  un pământ nou despre care este scris în Apocalipsa in capitolul 21. Aceasta inseamnă că o generație se incheie și o  noua generație incepe. ”

Președintele Lee a subliniat cu tărie că: „Deoarece cu ajutorul  harului lui Dumnezeu absolviti azi, trebuie să-i mulțumiti lui Dumnezeu și lui Isus pentru asta. Si pentru faptul că credem în Dumnezeu, noi ar trebui să fim lumina strălucitoare, ca familie a lui Dumnezeu, și ca  copii ai Lui. De asemenea, trebuie să înțelegem perfect Biblia. Asta trebuie să facem. ”


Aaron Kim, în discursul pe care l-a tinut, in calitate de reprezentant al absolvenților, s-a prezentat ca fiind  un misionar care s-a născut dintr-o familie de trei generații de pastori, care lucrează în Brazilia. El a spus că „lucrul cel mai dureros pe care l-am realizat  în timp ce studiam la Centrul  Misiunii Creștine Sion a fost faptul că si eu am fost unul dintre cei care ii învățasera pe oameni falsul adevar ”.

El ne-a întrebat „Cum voi putea să-mi spăl vreodată păcatele, atata timp cat eu ma  numeam păstor al lui Dumnezeu, dar totuși semanam sămânța diavolului?” Și a subliniat cu tărie: „Acum mă  voi dedica deplin muncii de evanghelizare și a secerisului, pentru  a rasplati lui Dumnezeu și  lui Isus pentru harul pe care l-am primit,  izbăvindu-ma pentru vesnicie ”.

Suji Choi a transmis în discursul său „Am fost devotata bisericii mele mai mult decât oricine și am fost martor al realitatii din  lumea religioasa de astazi, lucrand la Canalul de Radiodifuziune Crestina. Am urmărit toate videoclipurile realizate de Canalul de Radiodifuziune Crestina referitoare la Biserica lui Isus Shincheonji, și cunosteam toate zvonurile care circulau pe internet. Totuși motivul pentru care mă aflu astăzi aici, in calitate de absolvent, este pentru faptul ca  „Shincheonji, Biserica lui Iisus, Templul Cortului Marturii este  Templul promis al lui Dumnezeu și singurul loc de unde vine cuvântul vieții la a doua venire a lui Isus. ”

În ceea ce privește această ceremonie de absolvire, cu un număr de 100.000 de membri într-un singur  an, se spune că este cel mai inedit eveniment, nu numai în Republica Coreea, ci și în întreaga lume. Este ca și cum 10 biserici cu 10.000 de membri ar fi fost înființate într-un  singur an.

Mai ales, este foarte important  să înțelegem că in Shincheonji, Biserica lui Iisus este posibil să intri doar după terminarea studiilor de 6 luni și trebuie să treci  examenul de absolvire. Si asta nu ineamna doar ca devii un credincios pasiv, care doar merge la biserica si ascultă predicile, ci inseamna ca acesti  100.000 de membri pot  ei insisi predica Evanghelia la nivelul unui pastor; aceasta indicand  faptul că acest lucru va duce la o mare mișcare în lumea religioasă creștină.

Shincheonji, Biserica lui Isus, Centrul Misiunii Creștine Sion are criterii de absolvire foarte stricte, deoarece toti  studenții trebuie să progreseze de la nivelul Elementar, apoi Intermediar, pana la nivelul Avansat, ceea ce reprezinta un studiu amplu care acoperă intreaga Biblie: de la Geneza până la Apocalipsa, iar absolvenții trebuie să obțină peste 90% din punctaj  la examenul care se da după completarea fiecărui nivel, în vederea absolvirii.

În timp ce bisericile tradiționale se concentrează în principal pe învățăturile morale sau pe pasajele istorice din Biblie, punctele pe care Shincheonji, Biserica lui Iisus le subliniază, sunt profețiile și împlinirea lor, concentrându-se pe verificarea realităților fizice. Acest lucru implica o perspectivă noua, care va conduce la schimbari fundamentale in ce priveste viața de credință în lumea religioasă creștină.

O persoană din Shincheonji, Biserica lui Iisus a comentat asftel: „Organizand o festivitate de absolvire   cu  100.000 de absolvenți care are loc simultan în întreaga lume, este cel mai inedit eveniment din lume. Mai mult, sunt aproximativ 200.000 de persoane care studiaza în prezent in Centrul Misiunii Crestine Sion și, avand in vedere această tendință, se preconizeaza ca numărul  membrilor din Biserica lui Iisus Shincheonji,  va depăși 1 milion în 3 ani. "


El a continuat să spună „100.000 depersoane  au fost evanghelizați in ultimele 10 luni, au studiat Biblia și au absolvit. Aceasta nu  s-a realizat prin  puterea oamenilor, ci a lui Dumnezeu. Acest lucru este posibil doar pentru ca Dumnezeu este prezent. ”De asemenea, el a subliniat că„ Conform promisiunii Bibliei, valurile schimbărilor din lumea religioasă au început deja și vor inainta repede în timp ”.

Departamentul Relatii Publice al Organizatiei pentru pace HWPL

 

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE