O nouă agenție maib la dispoziția clienților: mun. Chișinău, str. Nicolae Testemițanu nr. 17/6

Angajamentul maib de a oferi clienților noștri o experiență bancară simplă și ușoară este reflectat în fiecare sucursală și agenție din întreaga țară.

Luând în considerare feedbackul oferit de clienți și din dorința de a oferi comoditate, anunțăm despre deschiderea Agenției nr.1 a Sucursalei maib „Gheorghe Asachi”, situată în sectorul Centru al capitalei.

În cadrul Agenției nr.1 a Sucursalei maib „Gheorghe Asachi” clienții pot accesa o diversitate de servicii bancare în zone distincte, adaptate pentru a satisface o gamă variată de necesități financiare:

  • zona de autoservire – zonă din conceptul maib365, fiind deschisă fiind deschisă 365 de zile în an, 24/7, destinată clienților care optează pentru operațiunile bancare autonome și rapide, precum: achitarea facturilor, achitarea creditului, verificarea contului, depunerea numerarului în cont etc.
  • zona tranzacțională – facilitează efectuarea mai multor operațiuni bancare la un singur ghișeu, ceea ce asigură o deservire mai rapidă și eficientă.
  • zona consultativă - facilitează comunicarea directă, analizarea necesităților și planurilor complexe personale sau de dezvoltare a afacerii. Zona se află într-un spațiu semi-privat, ceea ce oferă clienților ambianța potrivită pentru luarea deciziilor importante, precum cele legate de credite, de afaceri sau altele asemănătoare.


Doina Ducin, Manager relații clienți:

„Clienții noștri din regiune se bucură pentru deschiderea acestei agenții maib, așteptând-o cu nerăbdare de mult timp. Atmosfera din cadrul agenției este plăcută și primitoare, oferindu-le clienților o experiență bancară confortabilă și pozitivă. Suntem mândri să contribuim la consolidarea relațiilor de încredere cu fiecare client în parte și mereu dedicați să creăm o experiență bancară plăcută și convenabilă pentru comunitatea noastră”.

Prin deschiderea unei noi agenții ne propunem să aducem banca mai aproape de tine, asigurându-ne că ai acces la servicii bancare de calitate în inima orașului Chișinău.

Te așteptăm cu drag în incinta Agenției nr.1 a Sucursalei maib „Gheorghe Asachi”, situată în
mun. Chișinău, str. Nicolae Testemițanu nr. 17/6, de luni până vineri, între orele 9:00-17:00, fără pauză.

Aici fiecare tranzacție este mai mult decât o operațiune bancară - este o experiență personalizată pentru tine, clientul maib.


     

Maib – simplu și ușor!


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.