O dispoziție privind începerea sezonului de încălzire pentru toți nu va fi în acest an

Conectarea la agentul termic a blocurilor de locuit are loc în mod individual. O dispoziție privind începerea sezonului de încălzire pentru toți nu va fi în acest an. Șeful Direcției relații publice a Primăriei municipiului Chişinău, Vadim Brânzaniuc, a declarat pentru IPN că pe 9 octombrie primarul interimar Nistor Grozavu a semnat o dispoziție prin care a dispus permiterea deschiderii sezonului de încălzire în grădinițe, instituții de învățământ, spitale și pentru fondul locativ, la solicitarea locatarilor.

În ultimele zile tot mai mulți locuitori ai capitalei spun că le este foarte frig în apartamente și se întreabă când autoritățile vor începe sezonul de încălzire. Vadim Brânzaniuc spune că acești trebuie să se adreseze, într-un număr mai mare, gestionarilor fondurilor locative unde trebuie să anunțe că sunt pentru deschiderea sezonului de încălzire în casele lor. Iar pentru conectarea căldurii, gestionarul blocului, la rândul său, trebuie să se adreseze cu o cerere la sediul teritorial al întreprinderii, în funcție de sector.

Anterior deschiderea sezonului de încălzire pentru fondul locativ avea loc la mijlocul lunii octombrie printr-o dispoziție a primarului general. Dar era permisă conectarea la căldură și mai devreme la solicitarea locatarilor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.