Noul ambasador al Poloniei, salutat la MAEIE

Republica Moldova și Polonia sunt țări apropiate, iar consolidarea dialogului, pe toate domeniile de cooperare, este preocuparea constantă a diplomațiilor Republicii Moldova. Declarația aparține vicepremierului Nicu Popescu, ministru al afacerilor externe și integrării europene, și a fost făcută la întrevederea cu noul ambasador al Poloniei la Chișinău, Tomasz Michał Kobzdej, transmite IPN.

„Le-am adresat mulțumiri autorităților poloneze pentru sprijinul acordat procesului de modernizare și transformare europeană a țării, precum și pentru valoroasa asistență umanitară care ne-a fost acordată în contextul fluxului de refugiați provocat de războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei”, a menționat Nicu Popescu, citat într-un comunicat de presă al MAEIE.

Vicepremierul i-a urat succes diplomatului polonez în îndeplinirea mandatului și l-a asigurat de întregul sprijin al autorităților moldovenești.

Ceremonia de înmânare a scrisorilor de acreditare, inclusiv a noului ambasador al Poloniei, Tomasz Kobzdej, a avut loc la sfârșitul lunii aprilie. El este succesorul ambasadorului Bartłomiej Zdaniuk.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.