Nou de la maib: creditul „energie pentru comercializare” destinat proiectelor fotovoltaice

Din dragoste pentru planetă și din mare respect pentru toți clienții maib care utilizează energia regenerabilă, maib a creat un nou produs creditar: „energie pentru comercializare”. Prin lansarea acestuia, banca își propune să susțină dezvoltarea proiectelor de energie regenerabilă, bazate pe tehnologia fotovoltaică, să încurajeze afacerile să producă energie regenerabilă și să o vândă, generând venituri și, totodată, contribuind la ecologia țării și a planetei.

Acest produs vine să confirme încă o dată loialitatea maib în promovarea energiei regenerabile și a tehnologiilor eco-friendly în Republica Moldova. Creditul „energie pentru comercializare” este destinat atât întreprinderilor micro, mici și mijlocii, care au activat efectiv mai mult de 12 luni, dar și întreprinderilor nou-create.

Dacă produci și comercializezi energie obținută din razele solare sau dorești să investești în acest domeniu acum e momentul să acționezi.

Maib pune la dispoziție c
ondiții de finanțare dintre cele mai bune:

 • până la 80% din valoarea proiectului investiţional;
 • perioadă de graţie  - până la 12 luni pentru credit;

     - până la 6 luni pentru dobândă.

 • termen - până la 84 de luni.
   

Rata dobânzii și comisioanele aferente se stabilesc individual la acordarea creditului, în funcție de profilul financiar al solicitantului.

Avantaje:

 • reducerea poluării și emisiilor de CO2;
 • protejarea mediului înconjurător;
 • venituri stabile și predictibile;
 • acces la subvenții, reduceri și stimulente.
   

Cum poți obține un credit exclusiv online:

 •  completează rapid cererea de credit online, pe site-ul maib.md;
 •  coordonează toate detaliile de la distanță cu maib. Primești oferta preliminară pe email;
 •  semnează toate actele necesare cu semnătura electronică și obții creditul.


Prin aceste eforturi, maib contribuie activ la reducerea emisiilor de carbon și sprijină Republica Moldova în atingerea obiectivelor sale de mediu și de dezvoltare durabilă. Scopul maib este de a facilita tranziția către o economie bazată pe energie curată, sprijinind în același timp creșterea economică și protecția mediului.

Maib se angajează să ofere soluții financiare adaptate nevoilor clienților și să contribuie activ la un viitor mai verde și mai sustenabil.


Cu maib, e simplu și ușor sa faci bine planetei!


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.