Noi victorii pentru Radu Albot

Radu Albot îşi continuă parcursul excelent din această primăvară. Cel mai bun tenisman moldovean a debutat cu victorie la un nou turneu din circuitul Challenger, care se desfăşoară în oraşul Samarkand, Uzbekistan.

În primul tur al competiţiei, Albot l-a învins pe spaniolul Javier Marti, scor 7-6, 6-2, transmite IPN. În runda următoare, Radu îl va întâlni pe portughezul Federico Gil, care a trecut de rusul Alexandr Lobkov. Albot şi Gil vor fi adversari şi în Cupa Davis. La toamnă, Moldova va disputa cu naţionala lusitană promovarea în prima grupă valorică.

Şi la dublu, Albot a debutat cu dreptul alături de australianul Jordan Kerr. Ei s-au impus în faţa ruşilor Lobkov / Denis Matsukevich, scor 6-2, 6-1.

Săptămâna trecută, Radu Albot a ajuns până în finala turneului Challenger la Karshi Uzbekistan, performanţă care l-a propulsat pe locul 206 în ierarhia mondială ATP, cea mai bună din carieră. Evoluţiile bune din acest an îi măresc şansele tenismanului din Moldova să evolueze la alte competiţii majore din tenis.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.