Niciun angajat al DGLCA nu este suspectat sau infectat cu noul tip de coronavirus

Niciun angajat al Direcției generale locativ-comunală și amenajare nu este suspectat sau infectat cu noul tip de coronavirus, a informat, marți, șeful Direcției, Ion Burdiumov, la ședința operativă online a serviciilor municipale.

Ion Burdiumov a precizat că, în fiecare dimineaţă, directorii întreprinderilor din subordine informează direcția generală despre starea de sănătate a angajaţilor implicați în lucrările de salubrizare și dezinfecție.

Ion Burdiumov a menționat că DGLCA are suficiente măști, mănuşi și costume de protecție şi este gata să livreze materiale de dezinfectare şi mijloace de protecţie către asociaţiile de locatari care au nevoie.

Potrivit lui Ion Burdiumov, pe parcursul săptămânii precedente, au fost efectuate lucrări de salubrizare pe întreg teritoriul oraşului, inclusiv în zilele de odihnă. 230 de muncitori au ieşit la serviciu sâmbătă, iar duminică lucrările de salubrizare au fost efectuate mecanizat.

630 de angajați au fost implicaţi la dezinfectarea terenurilor de joacă, celor de fitness, curților blocurilor de locuit şi staţiilor de așteptare a transportului public.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.