Necrolog

Federația Patronală a Constructorilor, Drumarilor și a Producătorilor Materialelor de Construcție „CONDRUMAT” sunt profund intristați de trecerea în neființă a dlui Igor Alexandrovici PANOV. Am pierdut un coleg de breaslă și un profesionist desăvîrșit.

De-a lungul carierei sale, cu participarea directă, s-au produs schimbări semnificative în construc
ția obiectelor de menire socială, nu numai în orașul Chișinău, ci și în orașelul Alonka, Regiunea Habarovsk a Federației Ruse.

Din anul 1963, domnul Panov a condus Direc
ția de construcții nr. 1 a trustului „Kishinevstroi”. Sub conducerea sa, au fost înălţate locuințe și obiecte de menire socială, precum și blocul Universității de Stat.

Începând cu 25 mai 1975, Igor Alexandrovici a condus Trenul de construc
ții și montaj „Moldavstroi-BAM”. Deja în luna august a anului 1975, Trenul de construcții și montaj a început, și pe parcursul a circa 10 ani, și-a continuat activitatea în regiunea Habarovsk. În orășelul Alonka, care deservește calea ferată a Magistralei Baikal-Amur, constructorii moldoveni au construit și au dat în exploatare numeroase obiecte locative și sociale, inclusiv cămine, clădiri de locuit, un hotel, magazine, școli, grădinițe, obiecte de asistență medicală și de menire comunală, precum și clădirea gării feroviare. Construite înaintea termenelor prevăzute de către constructorii moldoveni, sub conducerea a lui I.A. Panov, orășelul și stația Alonka au fost recunoscute ca fiind una dintre cele mai frumoase și confortabile locații de pe Magistrală.

După reîntoarcerea la Chi
șinău, domnul Panov a continuat activitatea sa în domeniul construcției obiectivelor de menire socială și de deservire.

Gra
ție experienței sale, cunoștințelor și orientării sale spre atingerea scopurilor, Igor Alexandrovici s-a bucurat de autoritate și respect de partea colegilor săi.

Exprimăm profunde condolean
țe rudelor și apropiaților; tuturor persoanelor care l-au știut și respectat pe Domnul Igor PANOV.
_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.