Naționala de fotbal pe plajă a învins-o pe echipa României cu 3-0

Naționala de fotbal pe plajă a Moldovei a învins reprezentativa României cu 3-0 în cel de-al treilea meci de la Campionatul European de fotbal pe plajă, grupa A. Anterior, tricolorii s-au impus în fața Maltei și Angliei, cu același scor 4-1, transmite IPN.

Reprezentantul echipei naționale Leonid Podlesnov este cel care a deschis scorul în minutul 27. Următorul gol în poarta echipei României a fost marcat în minutul 31 de Andrei Brașoveanu, autogol, și Grigore Cojocari, în minutul 34.

Datorită acestui succes, echipa Republicii Moldova s-a clasat pe primul loc în grupa A, calificându-se în semifinalele competiției și totodată promovând în Divizia A, precizează  Federația Moldovenească de Fotbal într-un comunicat de presă.

Moldova va juca sâmbătă, 30 iulie, de la ora 18:30, în semifinale contra Greciei..

Moldova găzduiește pentru al doilea an consecutiv Campionatul European la fotbal pe plajă - Euro Beach Soccer League, Divizia B.  La competiția organizată în perioada 27-31 iulie, 12 echipe naționale vor lupta pentru a promova în Divizia A, iar toate meciurile vor avea loc pe Arena din parcul „La Izvor” al capitalei.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.