Naționala de fotbal a Moldovei a obținut victorie la Riga

Selecționata de fotbal a Moldovei s-a impus la Riga în fața Letoniei cu 2-1, în penultimul meci din cadrul Ligii Națiunilor, ediția 2022-2023, transmite IPN.

Echipa antrenată de Sergiu Cleșcenco a marcat ambele goluri în prima repriză, prin Ioan-Călin Revenco și Ion Nicolaescu, ambii după o lovitură de cap. Chiar și fără Oleg Rebciuk (accidentat) și Vadim Rață (suspendat), Moldova a fost privată și de un penalty la 0-1, în urma unui fault clar asupra lui Nichita Moțpan, chiar sub privirile președintelui UEFA, Alexandr Ceferin, aflat în tribunele arenei Skonto. După pauză, letonii au marcat golul de onoare prin Janis Ikaunieks.

Selecționerul Sergiu Cleșcenco a folosit următorii jucători: Celeadnic, Armaș, Posmac, Ionița (c), Moțpan (Cociuc 84), Nicolaescu (Postolachi 73), Damașcan (Cojocaru 90+4), Caimacov, Craciun, S.Platica (Jardan 84), Revenco.

Naționala Moldovei totalizează 10 puncte și poate forța calificarea în Liga C a Ligii Națiunilor duminică împotriva lui Liechtenstein, cu condiția ca Letonia, care are 12 puncte, să piardă în deplasare cu Andorra.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.