Natalia Gavrilița: Programul de guvernare va fi supus consultărilor publice după învestirea Guvernului

Programul de guvernare "Moldova vremurilor bune" propus de candidatul la funcția de premier, Natalia Gavrilița, va fi supus consultărilor publice, în vederea elaborării planurilor de acțiune pe fiecare domeniu de guvernare, imediat după investirea Guvernului. Declarația a fost făcută de Natalia Gavrilița după anunțarea listei de miniștri propuse în viitorul cabinet, transmite IPN.

Potrivit premierului desemnat, programul stabilește mai multe obiective de dezvoltare, structurate pe mai multe domenii strategice, inclusiv economie, protecție socială, educație, infrastructură, anticorupție, justiție, cultură.

Printre prioritățile imediate anunțate de Guvern se numără gestionarea eficientă a crizei sanitare cauzate de pandemia de COVID-19, demararea reformei justiției și pachetului anti-corupție, creșterea veniturilor populației și protecția socială a grupurilor vulnerabile și restabilirea finanțării externe.

Natalia Gavrilița a depus marți, 3 august, la secretariatul Parlamentului, dosarul noului Guvern. Acesta include programul de guvernare și lista membrilor noului cabinet de miniștri.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.