Moldova joacă cu Ucraina în această seară

Postul public de televiziune „Moldova 1” va arăta în direct meciul de fotbal al naţionalei Moldovei cu cea a Ucrainei. Meciul se va juca în această seară, 26 martie, la ora 21.00, în oraşul ucrainean Odesa, transmite IPN.

Potrivit Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, echipa naţională a Moldovei a efectuat luni seară, 25 martie, antrenamentul oficial, pe stadionul „Cernomoreţ” din Odesa. Stadionul a fost reconstruit în noiembrie 2011 şi acum are o capacitate de peste 30 de mii de locuri.

La antrenamentul care a durat aproximativ o oră au participat toţi cei 23 de jucători. În locul lui Alexandru Gaţcan, suspendat din cauza cartonaşului roşu primit în partida cu Muntenegru, a făcut deplasarea în Ucraina mijlocaşul Alexandru Antoniuc de la echipa Zimbru Chişinău.

Partida Ucraina – Moldova va fi deservită de o echipă de arbitri din Danemarca. Meciul dintre Moldova şi Ucraina este din cadrul grupei H a preliminariilor Campionatului Mondial 2014 din Brazilia.

La meciul cu ucrainenii de la Chişinău moldovenii au remizat, scorul final fiind de 0-0. Ucraina însă a învins cu 3-1 în Polonia, când Moldova a pierdut acasă meciul cu Muntenegru. Ucraina a urcat pe locul trei în grupă. Moldova ocupă locul 5, cu 4 puncte.

La meciul din această seară de la Odesa se aşteaptă prezenţa a circa 400 de suporteri ai tricolorilor, care au pornit spre Ucraina în această dimineaţă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.