Mobiasbancă – premiată pentru facilitarea comerțului

 

 

 

 

23 octombrie 2018

 

Rezultatele excelente ale Mobiasbancă obţinute în finanțarea şi susţinerea clienților săi care desfăşoară activități de export, import sau distribuție au fost premiate de BERD în cadrul Programului de Facilitare a Comerţului (TFP). Astfel, banca a fost distinsă cu premiul ”Cea mai activă bancă emitentă din Moldova în anul 2017”, premiu, obţinut pentru al treilea an consecutiv.

Distincţia certifică aportul Mobiasbancă în susţinerea activităţii de comerţ internaţional a antreprenorilor locali.

“Acest premiu ne onorează şi ne obligă, deopotrivă. Mobiasbancă este parte a Programului de Facilitare a Comerţului, iar rezultatele noastre au impact şi pondere pentru reuşita afacerilor clienţilor şi accederea lor la piaţa regională şi chiar globală. Companiile din agricultură sau industrie, comerţ sau din sfera serviciilor - au nevoie de soluţii de finanţare şi garantare personalizate, sigure şi rapide care să le crească competitivitatea şi să le deschidă noi oportunităţi de import – export, iar noi ne bucurăm să le oferim cu încredere”, a declarat Elena Guzun, Director Comercial Corporate Banking.

"Suntem încântați să continuăm cooperarea cu Mobiasbancă, cea mai activă bancă emitentă din Programul de Facilitare a Comerțului al BERD în 2017 din țară. Acest premiu evidențiază angajamentul Mobiasbancă de a sprijini comerțul internațional și intra-regional în conformitate cu cele mai înalte standarde ", a declarat Angela Sax, șefa BERD din Moldova.

Programul de Facilitare a Comerțului vizează promovarea comerțului exterior către, din și între țările în care BERD investește. Prin acest program, BERD oferă garanții băncilor internaționale și împrumuturi pe termen scurt către băncile selectate și companii de factoring pentru acordarea de împrumuturi către exportatorii, importatorii și distribuitorii locali. TFP include în prezent 94 de bănci partenere din 26 de țări și peste 800 de bănci în întreaga lume.

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenţia de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea şi esenţa conţinutului comunicatului, prezentat spre publicare şi/sau distribuire

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE