Mobiasbanca OTP Group este locul în care te dezvolți profesional. Vino la Târgul de cariere 2019 să ne cunoaștem mai bine!

 

30.10.2019

Operator ghișeu universal, analist financiar sau administrator de sistem, oricare funcție ai alege, te așteptăm în echipa noastră mare. Mobiasbanca OTP Group este locul în care te vei dezvolta profesional, îți vei îmbunătăți cunoștințele și abilitățile, și în același timp vei beneficia de o mulțime de avantaje: salariu motivant, loc de muncă modern și schimb de experiență internațională.

Dacă cele enumerate mai sus fac parte din aspirațiile tale, te așteptăm la standul Mobiasbanca de la Târgul de Cariere 2019, care se va desfășura în perioada 1-2 noiembrie, la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Colegele noastre vor fi acolo pentru a-ți prezenta toate funcțiile vacante, oportunitățile de angajare și stagiere, avantajele și beneficiile de a lucra la una din instituțiile bancare de top din țara noastră.

La fel, oricând dorești poți vedea funcțiile vacante aici:
https://site.mobiasbanca.md/cariera/functii-vacante

Vom fi încântați să te vedem în echipa noastră!DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.