Mișcarea Politică UNIREA își prezintă candidatul pentru alegerile prezidențiale

Mișcarea Politică UNIREA a decis asupra candidatului său pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie anul curent. Acesta este liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, transmite IPN cu referire la decizia consiliului MPU.

„Mișcarea Politică UNIREA va continua să depună eforturi intense pentru identificarea candidatului unionist unic rămânând, astfel, deschisă propunerilor din partea altor partide unioniste, a segmentului asociativ, a mediilor academice, profesionale și artistice, a diasporei, pentru a coagula opțiunea politică și electorală unionistă, în viitoarele alegeri prezidențiale”, se spune în document.

Totodată, Mișcarea Politică UNIREA și candidatul anunțat, Dorin Chirtoacă, vor iniția și vor participa la discuții, dezbateri, mese rotunde și consultări pentru a se găsi soluția optimă agreată de electoratul unionist.

MPU a reiterat asupra necesității unificării segmentului politic unionist și a făcut apel către celelalte partide unioniste să adere la Mișcarea Politică UNIREA.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.