Ministerul Apărării consolidează relația cu ONG-urile din sectorul de securitate și apărare

Ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, a avut o întrevedere cu reprezentanții mai multor organizații non-guvernamentale din cadrul societății civile, care au ca obiect de activitate problematica sectorului de securitate și apărare. Într-o postare de ieri pe pagina sa oficială de pe Facebook, Anatolie Nosatîi a specificat că „în ultimii ani, relațiile de colaborare dintre Ministerul Apărării și societatea civilă nu au fost valorificate pe deplin. Pentru a restabili acest dialog, am desfășurat astăzi o ședință cu o serie de organizații ale societății civile din domeniul securității și apărării”, informează IPN.

În cadrul ședinței, care a avut loc în format mixt – prezență fizică în sediul Ministerului Apărării și participare de la distanță prin conexiune online – ministrul Apărării a discutat cu invitații despre direcțiile de dezvoltare, prioritățile trasate, acțiunile planificate în perioada imediat următoare, dar și „despre viziunea Ministerului Apărării privind rolul societății civile în procesul de reformare a sectorului de securitate și apărare, precum și de promovare a culturii de securitate”.

Adresându-se reprezentanților organizațiilor non-guvernamentale din sectorul de securitate și apărare, Anatolie Nosatîi a  apreciat disponibilitatea de a conlucra cu structura Ministerului Apărării. „Susținerea dumneavoastră este foarte importantă pentru Ministerul Apărării în abordarea corectă a problemelor de securitate și apărare în societate”, a menționat Anatolie Nosatîi.

„Mizez pe o deschidere reciprocă, inclusiv pe sprijinul și contribuția dumneavoastră la dezvoltarea instituției de apărare și consolidarea culturii de securitate, prin implicare și coparticipare”, a specificat ministrul Apărării. 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.