Măsurătoarea Gheorghe Danu

Măsurătoarea Gheorghe Danu”

Gheorghe Danu, mentorul, colegul şi prietenul multor dintre noi, jurnaliştii radio mai noi şi mai vechi, face zilele acestea 70 de ani.

Pentru noi, jurnaliştii radio, mai noi şi mai vechi, reprezintă cu adevărat un simbol, dar şi o speranţă, acest mentor, coleg şi prieten al nostru, Gheorghe Danu.

Este simbolul unei epoci şi al unei echipe de aur ale Radioului Naţional din trecut, dar şi o speranţă că acea epocă şi spiritul acelei echipe pot avea continuare şi dezvoltare, şi nu doar în sfera radio.

Speranţa vine de la faptul că, şi datorită Domniei sale, mulţi dintre noi, rămaşi la Casa Radio sau împrăştiaţi în lumea largă, ştiu să privească lucrurile în profesie, dar şi în viaţă în general, cu aceeaşi ochi, cu aceeaşi măsurătoare.

„Măsurătoarea Gheorghe Danu” presupune în mod obligator dăruire profesiei şi profesionalism în dăruire, onestitate şi moralitate în relaţia cu oamenii şi în lucrul pentru oameni, armonie – model dintre principii şi bunătate, suflet mare şi intelect profund, deschis pentru bine.

Să ne trăiţi sănătos, dragă îndrumător, coleg şi prieten, Gheorghe Danu!

Colegi şi prieteni, mai vechi şi mai noi

5 februarie 2012Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.