Managementul plăților – un nou ciclu de instruiri online pentru specialiștii în finanțe publice

 

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită specialiștii în finanțe publice să se înscrie la primele seminare ale noului ciclu de instruiri online cu genericul: „Managementul plăților: cheltuielile de casă prin note de transfer”, programate pentru luna iulie curent. Instruirile vor fi organizate în perioadele 21 – 22 iulie și 28 iulie – 29 iulie 2020.

Fiecare seminar
are o durată de 2 zile, 6 ore de studii, și se va desfășura în intervalul orelor 13.00 - 16.00. Instruirile sunt contra plată. Ele vor decurge în regim de videoconferință, cu utilizarea aplicației Zoom.

Modulul acestor instruiri a fost elaborat de CTIF în comun cu specialiști din cadrul Ministerului Finanțelor și are scopul de a dezvolta cunoștințele teoretice și practice ale participanților la seminare în materie de management al plăților.

În cadrul seminarelor vor fi prezentate cele mai frecvente erori înregistrate în procesul executării bugetului public național care atrag după sine corectarea cheltuielilor de casă prin note de transfer. Accentul va fi pus pe efectuarea exercițiilor practice de corectare a cheltuielilor de casă prin note de transfer.
Agenda seminarului poate fi consultată pe https://www.ctif.gov.md/sites/default/files/inline-files/Agenda%20managementul%20platilor.pdf.

Doritorii de a participa la instruiri urmează să se înscrie în prealabil, accesând link - ul: https://forms.gle/mYWocvfDEBeZ36fX8. Pentru a obține mai multe informații despre  participarea la seminare, apelați Centrul de instruire în finanțe al CTIF, tel: 022 822-032, 069376422.


În prima jumătate a anului curent, CTIF a organizat 17 cursuri on-line cu tematici privind  finanțele publice la care au participat 366 de specialiști care activează sau doresc să activeze în acest sector. 

 

Serviciul de presă al CTIF

16 iulie 2020

-------
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.