Maibank – de 5 ani mereu cu tine

În urmă cu cinci ani, pe 13 mai 2018, maib a lansat aplicația maibank pentru a îmbunătăți experiența clienților și a oferi oportunitatea de a face banking oriunde și oricând.

Timp de cinci ani, zi de zi, echipa maib a creat experiențe wow în bankingul digital, a adăugat caracteristici și funcționalități noi în aplicația mobilă, pentru o utilizare simplă și ușoară, comodă și promptă, ținând cont de necesitățile fiecărui utilizator. Echipa și-a propus să creeze mai mult decât o aplicație de banking, iar cifrele și tranzacțiile în aplicație reconfirmă aprecierea clienților zi de zi.

La fiecare actualizare și îmbunătățire a aplicației maibank, echipa a ținut cont de feedbackul clienților, punând în centrul atenției dezvoltarea aplicației pornind de la necesitățile și așteptările utilizatorilor, ambiționându-se să le devanseze, pentru a oferi mobile banking de nivelul următor.

La primii cinci ani uimitori de maibank, echipa maib le mulțumește clienților pentru loialitate, încredere și alegere. Echipa rămâne dedicată să continue dezvoltarea aplicației mobile și să creeze experiențe bancare simple și ușoare în fiecare etapă de navigare în aplicația maibank. 

Maib – simplu și ușor!

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.