Maib – de 32 de ani cu și despre oameni

De 32 de ani maib susține oamenii și afacerile de succes, creează cele mai bune și mai inovative soluții bancare, simplifică operațiuni, eficientizează procese și, în special, aduce plăcerea de a face banking simplu și ușor fiecărui client maib.

De-a lungul anilor, maib și-a consolidat poziția pe piața bancară și a devenit o instituție financiară de încredere, orientată către satisfacerea nevoilor clienților și a comunității în ansamblu. În tot acest timp, am urmărit să ne consolidăm valorile și să ne dezvoltăm activitatea într-un mod sustenabil, pentru a oferi o experiență de nivelul următor clienților noștri.

Printre miile de cifre și indicatori pe care maib îi înregistrează și monitorizează an de an, cea mai importantă este una – numărul de oameni pe care i-am făcut și continuăm să-i facem fericiți.

La cei 32 de ani de activitate, maib rămâne fidel scopului său: de a crea soluții financiare simple și inteligente, potrivite stilului de viaţă, care inspiră oamenii să fie mai fericiţi și afacerile - mai prospere, în același timp implicându-se în proiecte care
aduc valoare adăugată pentru societate.

La mulți ani, maib!

 

*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.