MAIB dă startul evenimentelor de educație financiară din noul an de studii

Trainerii MAIB revin în forță cu o agendă plină de evenimente și subiecte de educație financiară, care urmează a fi abordate în anul de studii nou început. 

Lecții pentru clasele primare și cele gimnaziale, cursuri pentru liceeni și pentru studenți, programe de consultanță și informare pentru adulții care-și doresc deschiderea unei afaceri sau gestionarea mai bună a bugetului personal – sunt doar câteva direcții pe care se vor axa evenimentele de educație financiară din acest an. Precizăm că toate activitățile sunt organizate de echipa Moldova Agroindbank absolut gratuit, acestea fiind parte din politica de responsabilitate socială promovată de MAIB.

În după-amiezile zilelor de luni și miercuri din luna octombrie trainerul Diana Josan va da întâlnire elevilor claselor primare și celor gimnaziale la lecții de educație financiară. Înscrierile sunt deja disponibile, doritorii urmând să completeze formularul.

Cursul ”Academia Bancară” este orientat pentru liceeni și durează câteva săptămâni în care se abordează și subiecte de educație financiară, și de activitate bancară, fiind util inclusiv în contextul orientării în carieră. În acest sezon lecțiile ”Academiei Bancare” se vor desfășura în perioada 5 – 23 octombrie, în zilele de luni, miercuri și sâmbătă, iar pentru înscrieri accesează linkul.

Sveatoslav Mihalache va dezvolta calitățile și acuitatea de investitor studenților interesați de cursurile ”Academia Investitorului MAIBun”. Prima ediție organizată în această vară a fost urmată de multiple solicitări de repetare a cursului, iar feedback-urile participanților ne-au determinat definitiv să revenim la acest curs care abordează subiecte precum piețele financiare, indicatorii macroeconomici și influența lor asupra piețelor financiare, psihologia investitorului, efectuarea tranzacțiilor pe piață etc. În noua ediție cursurile vor avea loc în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă, în perioada 12 octombrie – 6 noiembrie. Pentru înscrierea la curs doritorii trebuie să completeze formularul, iar numărul de locuri este limitat.

”Prin agenda propusă în acest an ne dorim să contribuim la creșterea gradului de educație financiară în societate, la o abordare responsabilă a subiectelor financiare, la o mai bună pregătire față de provocările cotidiene și, de ce nu, la o calitate mai bună a vieții. Am pregătit multiple surprize, am revăzut structura cursurilor pentru a fi de maximă utilitate și aplicabilitate și împreună cu întreaga echipă de formatori abia așteptăm întâlnirile cu beneficiarii activităților noastre de educație financiară. Atât pot spune, va fi un an educațional mega interesant”, a declarat Marina Covalciuc, șefa Direcției Formare și Dezvoltare Resurse Umane în cadrul MAIB.

Amintim că în anul 2017 Moldova Agroindbank a inaugurat Centrul pentru Tineri MAIB Studio Avanti, în cadrul și sub auspiciile căruia au loc activitățile de educație financiară. Între timp, peste 1500 de copii și tineri au beneficiat de programele educaționale ale Centrului. Echipa Moldova Agroindbank spune AVANTI pentru educație.
 

_________

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.