Maib continuă să ofere suport refugiaților ucraineni: 524 363 lei este donația din luna septembrie

De la declanșarea războiului în Ucraina în luna februarie a anului curent, maib, cea mai mare bancă din Moldova, a continuat să susțină cetățenii ucraineni refugiați pe teritoriul țării noastre. Lunar, banca transferă o sumă fixă pentru fiecare tranzacție realizată cu un card de debit sau de credit emis de bancă și pentru fiecare plată efectuată la orice POS-terminal și în rețeaua e-commerce.

În ultimele opt luni, liderul sectorului bancar al țării a donat în contul
special deschis de Guvernul Republicii Moldova 4 999 580 lei, donația din luna septembrie constituind 524 363 lei. Din această sumă, 29 591.84 lei au fost donați de clienți și angajații maib în contul special „Help Ukraine” prin intermediul maibank și la terminalele de autoservire, iar restul sumei reprezintă banii colectați din tranzacțiile realizate cu cardurile maib în luna septembrie.

Deținătorii de carduri maib care doresc să susțină această inițiativă sunt îndemnați să utilizeze cardurile cât mai frecvent posibil, pentru a spori suma donată fondului de sprijin pentru refugiați.


Maib – alături de poporul ucrainean!


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.