Maib – Brandul Anului în banking, votat în concursul VIP magazin

Deja de 15 ani revista VIP magazin premiază cele mai cunoscute și inovative branduri, care inspiră încredere și setează tendințe demne de urmat. Anul acesta, maib se regăsește din nou în cadrul clasamentului Top Brands 2023, fiind desemnată Brandul Anului în banking, titlu obținut în urma voturilor internauților.

Maib exprimă gratitudine pentru încrederea acordată și pentru recunoașterea eforturilor brandului de a fi și mai centrat pe clienți și a oferi experiențe și mai bune. În continuare, banca rămâne angajată să creeze, să inspire și să inoveze sectorul bancar, oferind clienților produse și servicii personalizate, digitalizate și potrivite stilului de viață.

Aliona Stratan, Prim-vicepreşedinta maib:

„În ultimii ani, maib a trecut printr-o transformare semnificativă, care a adus schimbări în toate ariile: de la valori și direcții de dezvoltare și până la design și modalități de organizare. Un lucru, însă, a rămas neschimbat – dorința de a fi cât mai aproape de client, de a îmbunătăți experiența de banking, cu ajutorul soluțiilor financiare simple și inteligente.

Tocmai de aceasta, în urma tuturor eforturilor depuse și schimbărilor realizate, suntem deosebit de onorați să fim desemnați de VIP magazin Brandul Anului în banking. Mulțumesc echipei maib care a contribuit ca maib să fie un brand iubit, în topul preferințelor clienților și adresez mulțumiri celor peste un milion de clienți care aleg maib pentru banking în fiecare zi.”


Doina Fetco, Director Marketing maib:

„Suntem mândri să primim titlul de Brandul Anului în banking. Acest premiu este deopotrivă o recunoaștere importantă, dar și o motivație de a ne urma scopul asumat ca brand: de a crea soluţii financiare simple și inteligente, potrivite stilului de viaţă, care inspiră oamenii să fie mai fericiţi și afacerile - mai prospere.

Mulțumim clienților care ne aleg pentru a le fi alături în realizarea scopurilor și aspirațiilor personale,  afacerilor care optează să-și trăiască dezvoltarea și ascensiunea împreună cu maib. Am pășit în noul an anunțând că tu, clientul maib, conduci, iar noi te vom susține și asta urmează”.


În anul 2023 maib a fost apreciată la nivel internațional, obținând mai multe premii, fiind recunoscută în calitate de lider în sectorul bancar și cea mai bună bancă din Moldova de către prestigioasele publicații The Banker, Euromoney, Global Finance, EMEA Finance.

     

Tu conduci. maib


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.