Maib a reunit performerii anului 2022 din liniile de afaceri Retail, Business Banking și Corporate la Gala Excelenței

Maib a reunit performerii anului 2022 din liniile de afaceri Retail, Business Banking și Corporate la Gala Excelenței

 

Aplauze, felicitări, motivație din partea liderilor, viziune strategică, aprecieri din partea partenerilor de afaceri, premieri pentru rezultate și multe emoții pozitive au caracterizat Gala Excelenței 2022, care a reunit angajații maib din liniile de afaceri Retail, Business Banking și Corporate din întreaga republică.

 

Evenimentul a celebrat performanța și oferit motivație pentru autodepășire în activitate, prin plasarea clienților în centrul activității echipei maib și urmarea scopului anunțat de brand: creăm soluţii financiare simple și inteligente, potrivite stilului de viaţă, care inspiră oamenii să fie mai fericiţi și afacerile - mai prospere.

 

Aplauzele și premiile au revenit angajaților pentru rezultatele obținute în concursurile interne desfășurate pe parcursul anului 2022, pentru performanțele apreciate de partenerii de încredere ai maib – sistemele internaționale de plată Mastercard și Visa, companiile de asigurare Grawe Carat și General Asigurări – care au premiat excelența și motivat echipa maib spre noi ascensiuni ale succesului.

 

În mod special, sistemele de plăți au apreciat dezvoltarea și lansarea în 2022 a noilor produse de carduri (maib freelance, cardurile digitale, maib junioralto) și creșterea portofoliului de carduri în circulație.    

 

Feedbackurile clienților care au contractat la maib produse asigurate au reconfirmat că dezvoltarea acestora în portofoliul băncii a fost una dintre deciziile de business centrate pe client, motivate de necesitățile clientului și de starea sa de bine.     

 

Performanțele înregistrate de echipa maib în 2022 vor fi consolidate în 2023, fiind fundamentate pe noile valori ale brandului:  

 

noi creăm

  • experiențe care fac mai fericiți clienții și angajații
  • mediu transparent și de încredere
  • spirit de echipă astfel încât oamenii să se bucure, să lucreze și să se distreze împreună

 

noi inspirăm

  • asumarea responsabilității și obținerea rezultatelor
  • inovațiile și gândirea creativă
  • atitudine conștiincioasă față de societate și mediu

 

noi simplificăm

  • produse și servicii
  • operațiunile si comunicarea
  • modul de lucru, devenind agile

 

Împreună la nivelul următor!

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.