Maia Sandu: PDM și PSRM sunt la fel de toxice pentru procesul democratic

Partidul Acțiune și Solidaritate nu va face coaliție nici cu Partidul Socialiștilor, nici cu Partidul Democrat dacă va ajunge în legislativ după următoarele alegeri parlamentare. Declarația a fost făcută de lidera PAS, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

„Nici nu se pune în discuție o coaliție cu socialiștii. Am aprobat în rezoluția de la Congresul partidului un punct prin care reiterăm solicitarea noastră către procuratură să examineze probele pe care le invocăm de trădare din partea lui Igor Dodon a intereselor țării. Și foarte clar am spus că nu facem nicio alianță cu Partidul Democrat”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS a afirmat că formațiunea pe care o conduce consideră PSRM și PDM la fel de toxice pentru procesul democratic din Republica Moldova și pentru cetățenii țării. „În timp ce ei se joacă cu tot felul de sisteme electorale și inventează tot felul de lucruri ca să poată să rămână la putere, oamenii se confruntă cu probleme foarte serioase”, a afirmat Maia Sandu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.