Maia Sandu: Noi vom respecta alegerea oamenilor

Prim-ministrul Maia Sandu a declarat că va respecta alegerea făcută de locuitorii capitalei și că îl așteaptă pe Andrei Năstase să revină cât mai curând la Guvern, transmite IPN.

Într-un briefing de presă susținut pe 4 noiembrie, Maia Sandu a menționat că, în opinia ei, locuitorii capitalei au pierdut un potențial primar bun. „Democrația este un exercițiu permanent. Nicio victorie, nicio înfrângere nu sunt definitive”, a spus Maia Sandu.

Prim-ministrul a făcut apel la Ion Ceban să respecte toate promisiunile făcute în campania electorală. „Am pierdut o bătălie, dar adevărata luptă împotriva corupției se duce. Urmează o perioadă grea, în care va fi clar dacă toți din majoritatea parlamentară au fost sinceri când și-au asumat reforma justiției. Igor Dodon trebuie să renunțe la jocurile de sub masă, care subminează această reformă”, a declarat prim-ministrul.

Maia Sandu a spus că este pregătită să lupte din funcția pe care o deține, dar și din stradă, pentru o justiție corectă.

Premierul a menționat că cea mai mare victorie a acestor alegeri este că cetățenii au putut vota liberi. „Cetățenii au avut de unde alege, au participat mulți candidați. Oamenii au putut să își aleagă liber pe liderii comunității. Guvernul va lucra cu toți primarii și autoritățile publice locale alese”, a spus prim-ministrul.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.