Maia Sandu i-a adresat un mesaj de felicitare lui Joe Biden

Președinta Maia Sandu i-a adresat un mesaj de felicitare președintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, cu ocazia învestirii în funcție, transmite IPN.

„Îmi exprim, în numele meu și al poporului Republicii Moldova, speranța că Statele Unite vor rămâne un prieten și un partener apropiat al Republicii Moldova, astfel încât să dezvoltăm cu succes atât cooperarea politică și economică dintre țările noastre, cât și relațiile interumane”, menționează șefa statului.

La două luni și jumătate de la alegerile prezidențiale, Joe Biden a depus miercuri jurământul în calitate de președinte al SUA. El este al 46-lea președinte al statului american.

Ambasada SUA la Chișinău precizează că la fiecare patru ani, pe 20 ianuarie, la Washington, președintele american este învestit în funcție în fața unui public numeros. Totuși, la ceremonia de miercuri, în loc de spectatori, la National Mall au fluturat mii de drapele americane. Autoritățile au redus evenimentele publice pentru a evita răspândirea coronavirusului.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.