Mai mulți suspecți în cazul tânărului găsit împușcat în pădure la Strășeni

Oamenii legii au mai mulți suspecți în cazul omorului tânărului de 29 de ani găsit împușcat și îngropat într-o pădure de la Zubrești, raionul Strășeni. Printre ei este și fiul fostului polițist Ion Stratulat, împușcat în 2011, nepotul generalului Nicolae Alexei.

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, a declarat pentru TV8 că printre suspecți „sunt unii tineri cu familii care generează cumva o legătură de rudenie (cu generalul Alexei, n.r.)”. „Noi nu putem confirma acest lucru în prezent, deoarece încă există prezumția nevinovăției. Noi nu putem spune dacă o persoană este sau nu direct vizată. La acest moment se desfășoară acțiuni de investigație pentru asigurarea circumstanțelor”, a menționat șeful IGP.

Tânărul de 29 de ani a fost găsit împușcat miercuri seara, fiind căutat de mama lui care l-a dat dispărut în după amiaza zilei de marți. Conform cercetărilor preliminare, decesul a survenit în urma a trei împușcături în regiunea coastelor, transmite IPN.

Presa a scris că victima și presupusul asasin ar fi participat zilele trecute la o petrecere într-o casă aflat într-o pădure din Zubrești. Locuința ar aparține familiei lui Ion Stratulat. La acea petrecere, care ar fi durat câteva zile, ar fi fost mai mulți tineri. Printre petrecăreți a fost și tânărul de 29 de ani, fiul unui lider agricol din raionul Rezina, care a rămas la urmă împreună cu fiul fostului polițist Ion Stratulat și alte două tinere. Tânărul de 29 de ani ar fi fost împușcat din propria armă. Mașina victimei, dar și pistolul au fost depistate în apropierea casei care ar aparține familiei lui Ion Stratulat.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.