Luptătorii din Moldova au obținut aurul și bronzul la turneul Ranking Series din Budapesta

Luptătorii din Moldova au urcat pe podium la turneul Ranking Series de la Budapesta, Ungaria. Irina Rângaci a cucerit medalia de aur, iar Victor Ciobanu – de bronz, transmite IPN.

Irina Rângaci a obținut trei victorii în categoria de greutate 65 kg, cu germana Anne Nuernberger, rusoaica Ekaterina Koshkina și turcoaica Kadriye Aksoy.

Victor Ciobanu a debutat cu o înfrângere în fața viitorului câștigător al categoriei de greutate 63 kg, azerul Murad Mammadov, vicecampion mondial în 2021. Elevul lui Mihai Cucul a dispus în recalificări de americanul Xavier Johnson, iar în meciul pentru bronz l-a învins pe lituanianul Justas Petravicius.

Poliția de Frontieră a exprimat recunoștință colegilor săi pentru aceste rezultate deosebite prezentate în lumea sportului de performanță dincolo de hotarele țării.

Acum câteva zile, și Anastasia Nichita a învins în categoria de greutate 57 kg. Luptătoarea a obținut aurul după patru victorii, cu germana Sandra Paruszewski, rusoaica Olga Khoroshavtseva, canadiana Hannah Taylor și chinezoaica Kexin Hong.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.