Lucrări de salubrizare în curțile de bloc, stații și la platformele de colectare a deșeurilor

Pe parcursul săptămânii trecute, circa 400 de muncitori au fost antrenați zilnic în procesul de salubrizare manuală a spațiilor publice, curților blocurilor de locuințe și platformelor pentru colectarea deșeurilor menajere. La fel, s-a intervenit la salubrizarea stațiilor de așteptare a transportului public și golirea coșurilor pentru gunoi, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă remis de Direcția generală locativ-comunală și amenajare.

Potrivit DGLCA, pentru evacuarea deșeurilor vegetale, întreprinderilor municipale li s-au pus la dispoziție mijloace de transport atât din cadrul întreprinderilor municipale pentru servicii locative de sector cât și din alte organizații. Astfel, pentru aceste lucrări au fost puse la dispoziție de la 10 până la 35 de mijloace de transport.

În cazul volumului mare de frunziș întru facilitarea lucrărilor de încărcare, muncitorii au fost ajutați de mini-încărcătoarele „Avant”.

De asemenea, au fost efectuate lucrări de demolare a gheretelor, porților, gardurilor și dispozitivelor anti-parching improvizate sau neautorizate pe terenurile publice, demontarea si evacuarea elementelor din metal uzate de pe terenurile de joacă pentru copii din curțile blocurilor locative.

Au fost evacuate deșeuri din construcție, frunziș și ramuri uscate.

Prin urmare, săptămâna precedentă în procesul de salubrizare au fost antrenate 80 de unități și utilaje de transport din dotarea parcului auto al ÎMSL-urilor fiind efectuate 200 de rute de evacuare a deșeurilor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.