Lotul Național a obținut 11 medalii la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă

Lotul Național a obținut 11 medalii la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă, în perioada 8-10 septembrie, în orașul Constanța din România, transmite IPN.

Campioni mondiali la lupte pe plajă în competiția rezervată vârstei sub 20 de ani au devenit: Pavel Graur, 70 kg (Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale), Eugen Mihalcean, 90 kg (Școala Sportivă Rezerve Olimpice),  Nicolae Stratulat, +90kg (Liceul Republican cu profil Sportiv), Luciana Beda, 70 kg (Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale).

La aceeași categorie de vârstă, alți doi reprezentanți ai Republicii Moldova,  Ion Marcu, 80 kg (Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale) și Ion Berghi, 70kg (Liceul-Internat Municipal cu Profil Sportiv) au ocupat locul II.

Alexandru Borș, 90kg (Liceul Republican cu profil Sportiv), împreună cu Ion Laurențiu Marcu, 80kg (Liceul-Internat Municipal cu Profil Sportiv) au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.

Republica Moldova s-a clasat pe primul loc în clasamentul pe medalii la vârsta sub 20 de ani. Sportivii și antrenorii vor fi premiați în cadrul Galei Sportului care va avea loc tradițional la sfârșitul anului.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.