Lexmax a fost eliminată din Liga Campionilor

Lexmax Chişinău a ratat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal pe plajă „Euro Winners Cup”. Joi, 16 mai, formaţia din Moldova a pierdut şi al doilea meci din grupa B, în faţa francezilor de la Montredon Bonneveine, scor 5-6.

Lexmax a fost condusă în câteva rânduri la o diferenţă de 3 goluri, iar în ultima repriză a încercat o revenire de senzaţie. Andrei Negară a fost eroul lui Lexmax, reuşind să scrie 4 goluri, insuficient însă pentru a aduce un rezultat pozitiv echipei şi a păstra şanse de accedere în faza următoare a competiţiei.

În cealaltă partidă, Besiktas Turcia a trecut de Belenenses Portugalia cu 5-3. În clasament, Besiktas e lider cu 6 puncte, în timp ce Montredon Bonneveine şi Belenenses au câte 3, iar Lexmax niciunul.

În sferturile de finală se califică câştigătoarele celor 5 grupe preliminare, plus 3 cel mai bine clasate echipe pe locul 2.

Prima ediţie a „Euro Winners Cup” la fotbal pe plajă a adunat 20 de echipe, printre care 17 campioane ale ţărilor din Europa.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.