Legumele și fructele se vând la prețul de săptămâna trecută sau în ușoară scădere

Un kilogram de castraveții costă la piață între 12 şi 14 lei, în timp ce săptămâna trecută aceştia puteau fi cumpăraţi cu 13 şi 15 lei kilogramul. Roşiile pot fi cumpărate cu 7-8 lei, faţă de 9 lei acum o săptămână. Un kilogram de ardei porneşte de la 9-10 lei, ca şi acum o săptămână. Şi vinetele rămân la preţul vechi de 10 lei, transmite IPN.

Preţul unui kilogram de gogoșari porneşte de la 16-18 lei, săptămâna trecută aceştia puteau fi cumpraţi cu 15 lei. Cartofii, ca şi săptămâna trecută, costă 6 lei kilogramul. Și varza se vinde la preţul de acum o săptămână – 4 lei/kg. Legătura de mărar şi patrunjel costă 3 lei, în scădere cu un leu faţă de acum o săptămână, iar cea de ceapă a rămas la preţul vechi de 4 lei.

Prunele pot fi cumpărate cu 12 lei kilogramul, faţă de 10 săptămâna trecută. Prețul unui kilogram de struguri este de 12 lei, faţă de 9-10 cât era săptămâna trecută.

Stiletul de porumb se vinde cu 6 lei. Pepenele verde se vinde cu 2 lei kilogramul, iar pepenii galbeni cu 4 lei. Ambele preţuri sunt la nivelul celor de acum o săptămână.

Zece ouă pot fi cumpărate cu 13 lei. Untul porneşte de la 45 de lei kilogramul, smântâna - de la 35 de lei. Caşul de vacă se vinde, ca şi acum o săptămână, cu 50 de lei, iar brânza de oi cu 70 de lei/kg. Cu 70 de lei poate fi cumpărat un kilogram de carne de vită, iar de porc costă cel puţin 80 de lei kilogramul.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.