La Piața Centrală au loc acțiuni de dezinfectare. Galerie FOTO

Piața Centrală este de astăzi, 16 martie, închisă pentru vizitatori. Pe teritoriul Pieței, toată săptămâna, vor avea loc acțiuni de salubrizare, igienizare și dezinfectare.

Directorul interimar, Ion Pîntea, a declarat pentru IPN că agenții economici care au în locațiune spații de comerț le eliberează de produsele ușor alterabile. Comercianții asigură accesul la punctele de vânzare persoanelor responsabile de igienă pentru ca să fie efectuate acțiunile de igienizare și dezinfectare.

Acțiuni de salubrizare au loc și la punctele de comerț din adiacentul pieței, care la fel aparțin întreprinderii municipale. Ion Pîntea a spus că agenții economici, atât din piață, cât și din afara ei au dat dovadă de responsabilitate și și-au sistat activitatea, ca să fie evitat pericolul de contaminare cu noul tip de coronavirus.

Conform dispoziției primarului general, Ion Ceban, activitatea Pieței Centrale este sistată până pe 1 aprilie. În funcție de evoluția situației, se va decide dacă va fi nevoie de prelungit acest termen.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.