La Chișinău va avea loc o ședință moldo-română a consilierilor municipali

În premieră, la Chișinău, miercuri, 15 ianuarie, va avea loc o ședință comună a consilierilor municipiilor Chișinău și București. În cadrul ședinței urmează să fie aprobat Acordul de colaborare adițional la Protocolul de Înfrățire, încheiat între Primăria municipiului Chișinău și Primăria municipiului București, transmite IPN.

Primarul capitalei, Ion Ceban, menționează că acțiunea vine în urma vizitei sale de lucru în București, dar și a vizitei efectuate de către viceprimarul capitalei române la Chișinău, Aurelian Bădulescu, în luna decembrie. „Împreună cu colegii din țara vecină, miercuri, la ora 09.15 minute, vom depune flori la bustul poetului Mihai Eminescu pe aleea clasicilor din Grădina publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”.
Ulterior, la ora 10.00, va fi organizată o ședința CMC cu participarea consilierilor municipali din București”, notează edilul.

Totodată, la ședință urmează să fie discutate proiecte care urmează să fie realizate în comun. „Este o prima întrunire de acest fel. Vrem ca această colaborare să se dezvolte. Fiecare vizită de lucru pe care o întreprindem noi în alte orașe, se va solda cu mai multe rezultate frumoase pentru Chișinău”, a mai spus Ion Ceban.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE