La Aeroport au fost instalate corturi cu dispozitive de încălzire

La Aeroportul Internațional Chișinău au fost instalate corturi cu dispozitive de încălzire. Poliția de Frontieră precizează că acestea au fost amplasate temporar pentru perioada rece a anului, iar responsabilitatea de conectare la sursa de energie i se atribuie agentului aeroportuar, transmite IPN.

Prima intrare este destinată pasagerilor cu copii minori și personalului aeroportuar fără bagaje. A doua intrare este destinată tuturor pasagerilor cu bagaje de mână și bagaje de cală, care urmează a fi supuse controlului de securitate.

„Siguranța, securitatea și confortul cetățenilor sunt prioritatea Poliției de Frontieră. Având în vedere condițiile climaterice nefavorabile pe parcursul sezonului de toamnă-iarnă, au fost întreprinse acțiuni pentru oferirea unui confort termic pasagerilor care urmează să traverseze frontiera de stat prin punctul de trecere Aeroportul Internațional Chișinău”, se arată într-un comunicat de presă.

De la începutul lunii august curent, pentru asigurarea securității cetățenilor și excluderii riscurilor în acest sens, sunt aplicate un șir de măsuri speciale. La intrarea în Aeroportul Internațional Chișinău este instalat scanerul, fiind efectuat controlul de securitate. La fel, staționarea în fața Aeroportului este interzisă, cu direcționarea autovehiculelor în parcările autorizate.

Echipe ale Poliției de Frontieră, în comun cu Poliția și Inspectoratul General de Carabinieri al MAI, asigură patrularea în adiacentul Aeroportului, dar și pe teritoriul acestuia. Sunt antrenate în menținerea regimului mai multe echipe canine specializate.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.