I.P. „CTIF” în dialog cu studenții ASEM

Ieri, 29 septembrie, Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF) a participat online la ședința a 3-a a Public Finance Club, care a abordat subiectul „Serviciile financiare electronice: o cale de urmat pentru serviciile publice”. Invitația participări a venit din partea Ministerului Finanțelor care, alături de reprezentanții Facultății Finanțe din cadrul ASEM, în parteneriat cu Serviciul Fiscal de Stat, Serviciul Vamal al Republicii Moldova, și FINedu, cu suportul PriceWaterhouseCoopers Moldova au organizat evenimentul.

Conferința a fost o ocazie unică de a discuta cu studenții ASEM despre digitizarea serviciilor financiare din Republica Moldova, statutul, rolul și misiunea I.P. “CTIF”, funcțiile, domeniile de activitate, valorile, echipa, dar și prezentarea facilităților oferite tinerilor prin intermediul proiectului „Maratonul Angajărilor la I.P. “CTIF””.

Ținem să mulțumim echipei Ministerului Finanțelor pentru invitație și găzduirea evenimentului, precum și tuturor studenților interesați de activitatea I.P. „CTIF”.

Ședința a 3-a a Public Finance Club a avut loc live, iar înregistrarea evenimentul poate fi urmărită accesând acest link: https://www.facebook.com/723023800/videos/849176459100493/.

Menționăm faptul că Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” este operatorul tehnico-tehnologic al infrastructurii informaționale a Ministerului Finanțelor și instituțiilor subordonate. Misiunea Instituției este de a asigura edificarea, suportul și administrarea sistemelor informaționale și serviciilor electronice în domeniul finanțelor publice, care înglobează în sine totalitatea de soluții și sisteme informatice (96 sisteme) în domeniul trezoreriei de stat, achiziții publice, administrării fiscale și vamale, precum și asigură gestiunea unui portofoliu de proiecte de dezvoltare (51 proiecte), activități dictate de modificarea cadrului legislativ sau planului de dezvoltare al Guvernului Republicii Moldova.

Mai multe informații despre I.P. „CTIF” pot fi găsite la accesarea paginii web www.ctif.gov.md.

_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.