Ion Chicu îi adresează felicitări omologului său român

Premierul Ion Chicu l-a felicitat pe omologul său român, Ludovic Orban, cu ocazia Zilei Naționale a României, urându-i „cele mai cordiale felicitări și urări de sănătate, pace și prosperitate”, transmite IPN.

Premierul moldovean și-a exprimat aprecierea pentru dinamica dialogului politic bilateral  și evoluțiile înregistrate pe dimensiunea economică și socială a cooperării dintre cele două țări.

„Multitudinea proiectelor strategice implementate cu sprijinul financiar din partea Guvernului de la București și crearea recentă a Departamentului privind relația cu Republica  Moldova confirmă elocvent că țara mea continuă să rămână o prioritate de prim rang pentru autoritățile României”, a remarcat Ion Chicu, într-o scrisoare transmisă premierului român.

Prim-ministrul a mulțumit pentru toate manifestările de implicare și sprijin de care Moldova s-a bucurat în cadrul Parteneriatului Strategic bilateral pentru integrare  europeană a Republicii Moldova și l-a invitat pe Ludovic Orban la Chișinău într-o perioadă convenabilă dânsului.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.