Ion Ceban: Vom continua să investim în crearea condițiilor pentru copii și tineri

Candidatul Partidului Mișcarea Alternativa Națională la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, susține că echipa sa va continua să investească în crearea condițiilor pentru copiii și tinerii din municipiul Chișinău. Vor continua reparațiile și lucrările de modernizare în grădinițe, școli, inclusiv cu dotarea și extinderea lor, transmite IPN.

Ion Ceban a declarat într-o conferință de presă că până acum, municipalitatea a reușit să creeze peste 4 mii de locuri în 135 de grupe pentru preșcolari. La fel, au fost extinse, modernizate și deschise 20 de instituții educaționale. „Vom continua, așa cum spuneam, deschiderea de grupe noi, reparația și modernizarea terenurilor de joacă și a pavilioanelor. Vom dezvolta programe noi pentru întreg sistemul de învățământ”, a notat concurentul electoral.

Echipa MAN își propune continuarea programului de eficiență energetică și termoizolare a clădirilor astfel încât să fie diminuate costurile energetice ale instituțiilor educaționale. Ne propunem să continuăm programul de reparație a bucătăriilor, a grupurilor sanitare și a multor alte componente de infrastructură din incinta instituțiilor educaționale. La fel, vom continua extinderea programelor de motivare pentru copii și pentru profesori. Ne propunem susținerea domeniului tineretului și crearea de noi programe inovative și interactive pentru tineri”, a menționat candidatul.

„La această etapă oamenii au nevoie de liniște, au nevoie de pace, de înțelegere. Oamenii nu au nevoie de dezbinare. Acesta este mesajul meu către politicieni, de orice fel, de la stânga la dreapta. Haideți să unim în jurul soluțiilor societatea, dar să nu facem dezbinări. Acum în Chișinău avem de rezolvat mii de probleme, care în continuare sunt în fața locuitorilor și a noastră ca echipă. Suntem gata în continuare să punem umărul ca să le soluționăm”, a mai spus Ion Ceban.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.